- Hotelink.org News - http://www.hotelink.org -

Το Πόρτο Υδρα του εφοπλιστή κ. Βίκτωρα Ρέστη

Δημοσιεύτηκε από admin στις 7 Μαΐου 2011 @ 21:53 Στην κατηγορία Τουριστικά Νέα | No Comments

Στον εφοπλιστή κ. Βίκτωρα Ρέστη «πέρασε», σύμφωνα με πληροφορίες, το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Πόρτο Υδρα» στην Ερμιόνη Αργολίδας. Το τίμημα εξαγοράς του συγκροτήματος από την οικογένεια Κωνσταντινίδη λέγεται ότι έφτασε στα 20 εκατ. ευρώ.

Το «Πόρτο Υδρα» δημιουργήθηκε το 1965 και στη δεκαετία του 1980 στράφηκε ιδιαίτερα στον τομέα των διακοπών με χρονομίσθωση (timesharing), που ήταν η μόδα της εποχής. Ο κ. Ρέστης, κατά τις πληροφορίες, σχεδιάζει τη δημιουργία νέου ξενοδοχείου πολυτελείας, τουριστικών κατοικιών και γηπέδου γκολφ, αξιοποιώντας τις δυνατότητες για σύνθετα τουριστικά συγκροτήματα, που θα δώσει σχετική νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, καθώς η έκταση ξεπερνά τα 150 στρέμματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος του κ. Ρέστη δραστηριοποιείται ήδη και στον τουρισμό, έχοντας ξενοδοχειακή μονάδα στο Μαυροβούνιο και τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο ταξιδιωτικό όμιλο Express Holidays, στον οποίο έχει περιέλθει και το 85% του Travel Plan.

Το Porto Hydra απλώνεται σε έκταση 164 στρεμμάτων, τη μεγαλύτερη που διαθέτει ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελλάδα. Ξεπροβάλλει απέναντι από το νησί της Υδρας και η θάλασσά του έχει βραβευτεί επί 19 συνεχή χρόνια με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το κεντρικό συγκρότημα αποτελείται από 7 πτέρυγες, συμπεριλαμβανομένων των μπάγκαλοους και όλων των δευτερευουσών εγκαταστάσεων.

Η πισίνα βρίσκεται στο κέντρο του συγκροτήματος σε μικρή απόσταση από την πλαζ, ενώ η ιδιόκτητη μαρίνα μπορεί να φιλοξενήσει 60 περίπου σκάφη. Eνα δίκτυο πλωτών καναλιών μήκους τριών χιλιάδων μέτρων ενώνει το Porto Hydra Hotel με το Porto Hydra Village. Οι παροχές του συγκροτήματος και η μεταχείριση των φιλοξενούμενων, εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που έχει βραβευθεί με το Διεθνές Οσκαρ Τουρισμού και το βραβείο Εξαιρετικών Υπηρεσιών της R.C.I.

Πηγή: Κerdos.gr


Άρθρο εκτυπωμένο από Hotelink.org News: http://www.hotelink.org

URL άρθρου: http://www.hotelink.org/%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%bf-%cf%85%ce%b4%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%86%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ae-%ce%ba-%ce%b2%ce%af%ce%ba%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%cf%81/

Copyright © 2010 Hotelink News. All rights reserved.